На Великдень жителі Черепашинець підготували для поранених смачні м’ясні набори
На Великдень поранені, які проходять лікування у медичному закладі, смакували домашніми м’ясними стравами, які для них приготували господині з Черепашинець.
-Щороку ми випікали паски, фарбували крашанки, а цьогоріч вирішили приготувати домашні м’ясні страви, які до готують українці вдома, щоб нагадати нашим Героям про ті мирні часи, коли вони мали можливість святкувати Великдень у родинному колі, щоб нашим Героям було по-великодньому смачно, - розповідає виконуюча обов'язки старости Черепашинецького старостинського округу Наталія Парняк.
За допомогою звернулися до директора СТОВ «Промінь», Івана Боримського, який надав пів тушки свині, а за роботу взялися працівниці старостинського округу, будинку культури та бібліотеки, які приготували запечене м'ясо, м’ясні рулети, бублики з м’ясом, відбивні, тушковані ребра, запечене сало. Усі смаколики розмістили в індивідуальні бокси й прикрасили святковими листівками.
Свої гостинці доповнили квашеними та свіжими овочами, які передали у харчоблок медичного закладу.